Bakkerij Nijmegen desembrood - dagelijks vers

sinds 2022

​Bakkerij Nijmegen gezocht? Desembakkerij BRodijnen is gevestigd in hartje Nijmegen, in de pittoreske Lange Hezelstraat, een van de leukste winkelstraten van Nijmegen.

Zoals de naam al aangeeft bakken wij ambachtelijk desembrood. Daarmee zijn we anders dan andere bakkers en in feite een speciaalzaak voor mensen die het lekkerste brood willen. We kiezen bewust voor desem als rijsmiddel in plaats van gist, omdat desem het smakelijkste brood geeft wat ons betreft. Breng gerust een bezoek aan onze bakkerij om je te laten overtuigen!

Bakkerij Nijmegen desembrood

We bakken alle soorten desembrood:

meergranen desembrood
spelt desembrood
wit desembrood
rogge zuurdesembrood
volkoren desembrood

We zijn daarmee de desembakkerij van Nijmegen en omgeving. De meeste broden hebben sesamzaad, lijnzaad, zonnebloempitten, of pompoenpitten. Voor een overheerlijke smaakbelevenis. Zie assortiment desembroden. Je kunt ze hier eventueel trouwens ook online bestellen en af te halen. Net wat je wenst!

Desembrood: puur natuur en vol aromatisch

Ons desembrood heeft voor de goede orde geen kunstmatige toevoegingen of hulpstoffen. En rijst heel ontspannen 24 uur lang. Zodoende krijgt het brood zijn volle natuurlijke aroma. Ons brood is zodoende geen transportmiddel voor beleg, maar zelf al een genot om te eten. Het is brood zoals brood bedoeld is.

Overige voordelen desembrood

Desembrood heeft trouwens nog een aantal andere voordelen die het benoemen waard zijn: allereerst is desembrood langer houdbaar en mals, omdat het minder snel uitdroogt dan brood gemaakt met gist. ​

Openingstijden:

Wij zijn geopend van 10 tot 16 uur op woensdag tot en met zaterdag. Het adres is Lange Hezelstraat 31 te Nijmegen dus. We hebben klanten uit de hele stad. Dus niet alleen uit het centrum, maar ook uit Nijmegen-Oost, Brakkenstein, Grootstal en Lindenholt als speciaalzaak. Tevens hebben wij een filiaal in Velp, bij Grave. Daar hebben wij een filiaal in het klooster van de Kapucijners, gevestigd op de Basilius van Bruggelaan 4

Adres:

Lange Hezelstraat 31
6511 CB Nijmegen

Waarom desembrood van BRodijnen

bakkerij Nijmegen Centrum desembrood

Dagelijks vers

Wij bakken dagelijks jouw desembrood, volgens beproefd recept en alleen met verse ingrediënten. En dat proef je…natuurlijk!

bakkerij Nijmegen desembrood

Desem = gezond & lekker

Vriendelijk voor maag en darmen, een ‘voldaan’ gevoel, met een authentieke geur en smaak (niet zuur!).

Wij nemen de tijd

Ons brood neemt de tijd om gecreëerd te worden en geeft zelfs langzaam zijn energie af aan het lichaam.

De webshop van Bakkerij Nijmegen BRodijnen

Je kunt al ons desembrood en andere ambachtelijke bakkersproducten direct online kopen en afhalen in onze winkels in Nijmegen en Velp (Grave). Je kunt bij BRodijnen terecht voor onder andere:

BRodijnen op Instagram