Beschrijving
Rozijnenbrood of Krentenbrood, de benaming maakt niet uit.
Wij weten wat u bedoelt als het over deze heerlijk gele broden gaat.
De Specialiteit van BRodijnen, het eerste eigen ontwikkelde brood van Erik.
” Mijn brood wil ik natuurlijk houden, vrij van kleurstoffen. Één Rozijnenbrood is geel, de mijne was nog wit. Kurkuma bleek de oplossing ”
”Achteraf bleek de combinatie van de zoete rozijnen en de licht bittere, milde smaak van kurkuma een schot in de roos”
Het brood werd de jaren daarna alleen maar gezonder, vanuit natuurlijke producten en op basis van desem had het al zijn voordelen. Bleek dat kurkuma van zichzelf ook nog vele gezondheidsvoordelen bied.
Wij vinden hem gewoon heerlijk bij een kopje koffie, een laagje (room)boter erop en je creëert je geluksmomentje, de rest is mooi meegenomen!
Hybride brood, desem en minimaal gist zorgt ervoor dat het zijn luchtige structuur behoud en het deeg de vruchten kan dragen.