06 23 95 49 90 info@brodijnen.nl
  • Instagram
  • Instagram
0 items
BRodijnen
  • HOme
  • SHop
  • OVer DEsembrood
  • KEnnis
  • OVer ons
  • COntact
Selecteer een pagina
Sourdough – How To Dough It

Sourdough – How To Dough It

door BRodijnen | 9 dec 2024 | Paid

Open to access this content

Recente berichten

  • De Dagen Dat Wij Gesloten Zijn of Extra Geopend: Een Overzicht!
  • Waarom zuurdesem de beste keuze is ten opzichte van commercieel brood
  • Zout!?
  • Zuurdesembrood zelf maken
  • Jouw eigen Desem starten!

Recente reacties

    Openingstijden

    Nijmegen: Wo – Za van 10:00 – 16:00u
    Velp: Wo – Za van 10:00 – 13:00u
    Zo / Ma / Di: gesloten

    Contact

    T: 06 23 95 49 90
    E: info@brodijnen.nl

    naar de shop

    Contactformulier

    Vestiging Nijmegen (bakker)

    Lange Hezelstraat 31, 6511 CB Nijmegen

    BRodijnen

    Vestiging Velp (depot)

    Basilius van Bruggelaan 4, 5363 VA Velp (Grave)

    © BRodijnen — site: IanusWeb
    • Volgen
    • Volgen