BEstellen

Je kunt in onze webshop eenvoudig het brood van je keuze bestellen. Na online betaling leggen wij jouw brood aan de kant en kun je het af komen halen in onze winkel in Lange Hezelstraat 31 in Nijmegen, of in onze winkel in Velp.

TER INFO: Bestellingen voor de volgende dag kunt u uiterlijk tot 14:00u in de middag plaatsen. Bent u voor vandaag nog op zoek naar wat lekkers? Dan kunt u het beste even bellen met 06 29 520 400; dan vertellen wij u meteen wat we op voorraad hebben.

HOERA! De winkel in Velp is ook weer geopend! Deze is te vinden bij het KapucijnenKlooster en geopend Wo – Za van 10:00 – 13:00u.

Op zondag 31 december, oudjaarsdag, zijn wij ook geopend, bestellen raden wij aan in verband met de drukte op deze dag en een kleiner assortiment in de winkel. Vanaf maandag 1 januari t/m dinsdag 12 januari zijn wij gesloten.

Kerst

Op woensdag 20 december zijn wij gesloten, doordat we u graag voorzien van het lekkerste brood met de kerst. Gaan we deze week extra open op zondag 24 december, bestellen raden wij aan in verband met de drukte op deze dag en een kleiner assortiment in de winkel.

Liever een totaal overzicht om brood te bestellen voor de kerst? Download hier de bestellijst om er een heerlijke kerst van te maken!